"МОЙ ГОРОД"

Главная | Регистрация | Вход
Воскресенье, 19.05.2024, 10:09
Приветствую Вас Гость | RSS
Форма входа
Меню сайта
Наш опрос
Хотели ли Вы получить в подарок дисконтную карточку "Мой город"
Всего ответов: 182
Под прицелом
Новости Украины
Главная » 2010 » Декабрь » 7 » "JHIVA" фирменный магазин женской одежды
14:02
"JHIVA" фирменный магазин женской одежды



ТОРГОВИЙ ДІМ МОДНОГО ОДЯГУ


1. При формуванні гардеробу далеко не все вирішують гроші. Важливими складовими є простота, індивідуальність і доглянутість. Молодій дівчині не пасують масивні прикраси і дорогі хутра, а жінка у «віці» не повинна вдягатися як «бабуся».

2. Не допускається недбалість в одязі. Крій може бути простим , але посадка - завжди повинна бути бездоганною. Акуратно підбирайте одяг, акуратно носіть, акуратно зберігайте.

3. Варто визначити який колір пасує людині, який ні і носити одяг лише цих кольорів. Не використовувати більше двох кольорів в одному комплекті. Горох - милий елегантний , легкий - завжди в моді. Чорний колір можна носити в будь який час доби, у будь-якому віці, з будь-якого приводу. Маленька чорна сукня – поза конкуренцією.

4. Костюм – одна з найважливіших частин гардеробу ! Також повинна бути спеціальна вечірня сукня. Не встидайтесь декольте: груди - найпривабливіша частина жіночої фігури. Одягнувши сукню з декольте варто зробити зачіску, що відкриває шию. Комплект для подорожі: класичний бежевий плащ , вовняна сукня взимку і лляний костюм влітку.

5. За взуттям судять про елегантність жінки. Лодочки – завжди ідеальний варіант.

6. Чим дешевша сукня, тим детальніше вибирайте аксесуари. Не купуйте багато, купуйте добрі. Не змішуйте біжутерію і ювелірні коштовності.

7. Ніколи не економте на білизні. Це має бути зручним і добре зкроєним. Це власне те що «будує» жінку. На добрий каркас виріб лягає добре.

8. Сумочки… на день класична, чорна або коричнева. На вечір – маленьку золоту. Ніколи на захламлюйте сумочку непотрібними речами.

9. Парфуми повинні відображати вашу індивідуальність. Косметики не повинно бути видно, коли її забагато – це жахливо ! Робіть природній макіяж. Акцентованою може бути лише помада. Нейтральний лак на нігтях кращий за кольоровий.


Чому слов’янки найкрасивіші

Коли бог Род створив перших слов’ян, він доручив богині Живі розпалити вогонь життя і вкласти живі іскорки в груди кожної людини. Жива зібралася зробити це, проте їй не сподобалися обличчя, якими Род наділив людей. І вона швиденько змінила їх, зробивши жінку схожою на себе, а чоловіка - на Дажьбога. З тих пір слов’яни всі були надзвичайно красиві, але дуже схожі один на одного. Жива назвала їх: Чоловік і Дружина. Після Всесвітнього потопу, коли люди знов розмножилися, Жива більше не змінювала їх обличчя, проте слов’янські жінки як і раніше найкрасивіші зі всіх, а імена Чоловіка і Дружини навіки збереглися в пам’яті людей і використовуються й досі.

Згідно слов’янської міфології богиня Жива, Живана, Сева – є уособленням плодоносної сили всієї природи, а також сили, краси і юності самої людини. Богиня Весни і Життя у всіх його проявах. Вона своїм приходом воскрешає природу, що вмирає взимку і дає землі родючість.

Жива володарює, коли зеленіють поля і ліси, розквітають сади і городи. З ласкавими весняними променями люди пробуджуються від зимівлі, радіють, бачачи первісну красу весняної природи та розквітаючої молодості, пізнають чарівність кохання і ніжності.

НАША АДРЕСА:

пр.Миру, 49 ТРК "Мегацентр",

2-й поверх, м-н 239а


ПАРТНЕР ДИСКОНТНОГО КЛУБА

"МОЙ ГОРОД"

СКИДКА 10%

Категория: Одежда и аксессуары | Просмотров: 1386 | Добавил: Gloria | Рейтинг: 0.0/0
Есть повод
Праздники Украины
Погода в Чернигове
Погода в Чернигове, Киеве, Одессе
Валюта
УЛЫБНИТЕСЬ
ПОИСК
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright MyCorp © 2024 |